Τα Νέα μας

Cover Insurance: 4 δεκαετίες μαζί με τους συνεργάτες της

04/03/2019

Συλλογικότητα, συνεργατοκεντρική φιλοσοφία και στρατηγικός σχεδιασμός. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη θετική τροχιά που διαγράφει η Cover Insurance τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Η εταιρεία – αν και μεγεθύνθηκε σε παραγωγή και δίκτυο – κατάφερε να διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια την αρχική της κουλτούρα στο “family business”. Απόρροια της συνεχούς προσπάθειας στήριξης των συνεργατών της είναι και το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη μεσιτική που υιοθέτησε τεχνολογικές πλατφόρμες και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δόμηση ψηφιακών εργαλείων για τη διαμεσολάβηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: Insurance Daily News

.

Οδηγός Ασφάλισης Επιχειρήσεων 2019

30/01/2019

Οι ελληνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ευρύτερης παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, αδυνατούν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα. Λύση εν προκειμένω αποτελεί η ιδιωτική ασφάλιση που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορούν είτε να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις σε πρόσθετα κόστη είτε ακόμα και να θέσουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά τους.

Στον κλάδο των Μεταφορών τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αποτελούν στην πράξη αξιόπιστο και δοκιμασμένο εργαλείο, παίζοντας σημαντικό ρόλο για τη θέση της επιχείρησης στο διεθνές εμπόριο. Κι αυτό γιατί μέσω των καλύψεων που έχουν τα συμβόλαια
παρέχεται στην επιχείρηση η δυνατότητα να μεταφέρονται με μεγαλύτερη ευχέρεια εμπορεύματα , να αναλαμβάνονται με μεγαλύτερη άνεση εμπορικοί κίνδυνοι και να επεκτείνονται σημαντικά οικονομικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο,  δυναμώνοντας την ελληνική επιχειρηματική κοινωνία.

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση εδώ

.

Cover Ins: Στηρίζει τους ανθρώπους της προχωρώντας σε αλλαγές

28/01/2019

Mε γνώμονα τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας και την βέλτιστη συνεργασία με τους ανθρώπους του δικτύου της η COVER INS προχωρά στην αλλαγή βαθμίδας διαμεσολάβησης από μεσιτική σε πρακτορειακή εταιρεία.

Όπως αναφέρει ο κ. Συμεών Κιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της COVER INS:

“η εν λόγω κίνηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της εταιρείας που προκύπτουν από την ενσωμάτωση της IDD στην ελληνική έννομη τάξη (Νόμος 4583) και δεν επηρεάζει τη σχέση μας με τους συνεργάτες . Η αλλαγή υλοποιείται με στόχο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας βάσει της νέας νομοθεσίας.

Για αυτό το λόγο θα συσταθεί άμεσα και μεσιτική εταιρία. Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας με κάθε εφικτό μέσο και επιλύουμε κάθε θέμα που ανακύπτει”

Πηγή: Insurance Daily News

.

Η Cover Insurance βραβεύεται από την Interasco

22/03/2018

Τιμάμε τις ασφαλιστικές που εκτιμούν την αξία της διαμεσολαβήσεως και του ελευθέρου δικτύου. Η Interasco ασφαλιστική σε μια υπέροχη βραδιά βράβευσε τα παραγωγικά μεσιτικά γραφεία.

Ο Γιάννης Κιούκας, η νέα γενιά της COVER INSURANCE ως υπεύθυνος αναπτύξεως των retail-commercial κινδύνων κι ο κος Βασιλείου υπεύθυνος του κλάδου Ζωής παρέλαβαν το βραβείο διακρίσεως.

.

Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο

17/01/2018

«Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Σ.Κιούκας στην συνέντευξή του στην Nextdeal.

Λύσεις για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο, τόσο για ιδιώτες όσο και επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προσφέρει η Cover Insurance, τονίζει σε συνέντευξή του στο NextDeal και τον Λάμπρο Καραγεώργο ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Συμεών Κιούκας. Υπογραμμίζει ακόμη ότι το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου, μας δίνει το πλεονέκτημα για την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση του εν δυνάμει πελάτη μας και γνωστοποιεί ότι η παραγωγή της εταιρείας του το για το 2016 ήταν 18.000.000 ευρώ και μέχρι σήμερα χωρίς να έχει κλείσει το 2017, υπολογίζεται αύξηση της τάξης του 14%.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ

01/11/2017

Περίοδος διαγωνισμού : 1/11/2017 έως 30/12/2017.
Παραγωγικός στόχος: Ελάχιστα εισπραγμένα ασφάλιστρα 2.000 ευρώ στις εταιρίες:
Generali - Groupama - Interasco - Eurolife.

Τα έπαθλα κερδίζουν οι 2 πρώτοι ασφαλιστές με την μεγαλύτερη παραγωγή (άνω
των 2.000 ευρώ). Εισαγωγή αιτήσεων από 1/11/2017 (νέες αιτήσεις). Παραδόσεις
συμβολαίων μέχρι 30/12/2017. Δεν προσμετρώνται στον διαγωνισμό τα ομαδικά
συμβόλαια.
Καλή επιτυχία !

.

Εκπαιδευτικές συναντήσεις πωλήσεων της Cover insurance

19/10/2017

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Σας προσκαλούμε στις 1/11/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 - 17:00 στην Cover Insurance ( 2ος όροφος ) στο σεμινάριο Ζωής με θέμα :
Νοσοκομειακά Προγράμματα – Σύγκριση – Ανάλυση προγραμμάτων ( 4 Εταιρίες ) - όροι καλύψεων και εξαιρέσεις – παραδείγματα τιμολόγησης – συνδυαστικά προγράμματα υγείας.

1/11/2017 Νοσοκομειακές παροχές . Ανάλυση – Σύγκριση

15:00 – 19:00

Βασιλείου Νίκος
Συγκριτικές τιμολογήσεις – Συνδυαστικά προγράμματα υγείας Πανταζή Έλενα

Παράκληση, για την έλευση σας τουλάχιστον 15’ πριν την έναρξη της συνάντησης μας.

Με εκτίμηση

Νίκος Βασιλείου

Cover Insurance